Airseal Coatings is centraal gelegen in België en richt zich op oppervlaktebescherming met milieuvriendelijke coatings van HS Protect en op het luchtdicht afwerken van gebouwen.

Wij richten ons op het zo ecologisch en duurzaam mogelijk maken van activiteiten en processen in diverse sectoren zoals de bouw, metaal, automobiel, scheepvaart, voeding, enz.

contacteer ons

Waarom kiezen voor Airseal Coatings: 

Met onze beschermcoatings dragen wij bij aan het reduceren van de enorme afvalberg van verloren plastiek en de daaraan gekoppelde CO2-emissies. Alsook met het luchtdicht afwerken staat duurzaamheid centraal. Wij staan garant voor kwalitatieve uitvoering, oog voor detail en een correcte afhandeling van uw project.

over Airseal Coatings

Wij verdelen en plaatsen unieke coatings van HS Protect ter bescherming van materialen en oppervlaktes tegen krassen, slijtage, vuil, stof, olie, vet, roest, verfoverspray, natuurlijk zandstralen etc. Al de coatings worden geproduceerd uit natuurlijke of gerecycleerde grondstoffen en zijn watergedragen.

meer over onze beschermcoatings
Airseal Coatings is uw partner voor luchtdicht bouwen in België. Onze experts kiezen de juiste luchtdichte tape, coating of luchtdichtheidsfolie voor elke aansluiting om een optimale luchtdichtheid te garanderen.

 

meer over luchtdichting

Airseal Coatings, de partner voor uw project

26/06/2020

Wist u dat de sleutel tot een energiezuinige woning in de bouwschil zit?

lees de blogpost
Vanaf 2021 streven Vlaanderen én Europa naar Bijna-energieneutrale gebouwen (BEN); met een E-peil van E30 of lager. Natuurlijk wint u daar ook bij: bij maximum E30 krijgt u 50% korting gedurende 5 jaar op uw onroerende voorheffing, bij maximum E20 zelfs 100% gedurende 5 jaar.

meer voordelen van een luchtdichte woning
Dit zeggen onze klanten
“airseal is een jong dynamisch bedrijf dat zeer kwalitatief werk levert.”

"airseal is onze betrouwbare partner voor luchtdicht bouwen"

naar boven