Airseal Coatings focust zich op het aanbrengen van watergedragen verwijderbare coatings, ter tijdelijke bescherming van oppervlakken tegen schade, en alsook op het luchtdicht afwerken van gebouwen. Met het energiebewust bouwen, het reduceren van materiaalafval en milieuonvriendelijke beschermingsmaterialen, staan duurzaamheid en milieu bij ons centraal.

contacteer ons

Waarom kiezen voor Airseal Coatings: 

Wij zijn actief in heel België en kunnen ons met onze centrale ligging nabij Brussel flexibel organiseren voor zowel de uitvoering van onze activiteiten als de verkoop en distributie van HS Protect. Wij garanderen een constante kwaliteit van uitvoering, oog voor detail en een correcte en tijdige oplevering van uw project.

over Airseal Coatings

Wij verdelen en plaatsen HS Protect ter tijdelijke bescherming van oppervlakken tegen schade zoals krassen, roest, corrosie, slijtage, vuil, stof, UV, cementspatten, slijpvonken, zoutaanslag, zure regen, verfoverspray etc. De vloeibare coating kan snel worden aangebracht met een airless spuittoestel. Na het drogen kan HS Protect zeer makkelijk worden verwijderd, zonder residu en schade aan het oppervlak.

meer over onze beschermcoatings
Airseal Coatings is uw betrouwbare partner voor het luchtdicht bouwen in België. Onze experts kiezen doordacht voor iedere aansluiting de juiste luchtdichte tape, -coating of -folie om vervolgens een optimale luchtdichtheid te garanderen.

 

meer over luchtdichting

Airseal Coatings, de partner voor uw project

26/06/2020

Wist u dat de sleutel tot een energiezuinige woning in de bouwschil zit?

lees de blogpost
Vanaf 2021 streven Vlaanderen én Europa naar Bijna-energieneutrale gebouwen (BEN); met een E-peil van E30 of lager. Natuurlijk wint u daar ook bij: bij maximum E30 krijgt u 50% korting gedurende 5 jaar op uw onroerende voorheffing, bij maximum E20 zelfs 100% gedurende 5 jaar.

meer voordelen van een luchtdichte woning
Dit zeggen onze klanten
“Airseal Coatings is een dynamisch bedrijf dat zeer kwalitatief werk levert.”
 
 

"Airseal Coatings is onze betrouwbare partner voor luchtdicht bouwen"

naar boven